ריטה גולדשטיין וגיל גוטקין | מאקו I אוכל טוב

התל-אביביים, המושחתים, העסיסיים וגם הכשרים, עם התוספות המפתיעות ובלי תוספות בכלל, באילת ובקריית שמונה וגם בפתח תקווה. בחרנו את 30 ההמבורגרים הכי טעימים בישראל, ואם אנחנו היינו אתם – לא היינו נחים עד שהיינו מסמנים “וי” גדול, שמנמן ושמח על כל סעיף וסעיף.

בנג’ולינה, קריית שמונה
לבנג’ולינה לא מגיעים בדרך כלל בשביל ההמבורגר, כי הוא מתחבא בתפריט מתחלף של המון מנות מצוינות ומעניינות, אבל שווה להזמין אותו בכל זאת. לא רק שמדובר בהמבורגר עצום למדי (300 גרם), הוא עשוי משפונדרה ושייטל, שהופכים אותו לעסיסי במיוחד, שמנמן ומושחת. הוא בדרך כלל מגיע עם רוטב סלק ויין וגבינה כחולה, אבל לפעמים מופיעות עוד גרסאות מיוחדות שלו, כמו למשל עם רוטב חרדל-שום וגבינת עיזים. המבורגר מושקע של מסעדה כמו שצריך.

לכתבה המלאה לחצו כאן 

Share

השארת תגובה