השלג כבר נערם, הציוד כבר מוכן ונותרת השאלה היחידה – איפה אוכלים באיזור רמת הגולן? כל ההמלצות למסעדות שוות באיזור הר החרמון ובדרך אליו

מאת: רעות סהר

במסעדה הקטנה שלהם על כביש 99, ביציאה המזרחית מקרית שמונה, מגישים בן וענת קנור שרכשו את נסיונם במסעדות בתל אביב, תפריט עונתי מתחלף. אפשר למצוא בתפריט מנות בשר, דגים ופירות ים, שחורגות מהבנאלי ומבוצעות כהלכה. למשל ההמבורגר המפורסם שלהם ברוטב סלק ויין אדום, נתח שייטל בפטריות ופקאן בשום, פרגיות בקרמל או חזה ברווז בגלייז תפוז. המקום קטן ואינטימי והאווירה רגועה, מושלם לפני או אחרי הטירוף של כל עם ישראל בחרמון.

 

לכתבה המלאה: לחצו כאן

Share